Jucati » Jocuri Sportive » Fotbal » Loveste Sus
8.3 / 10 - 11224

Loveste Sus

Cu aceste jocuri Loveşte Sus vă puteţi exersa abilităţile de a lovi. Nu lăsaţi mingea să lovească podeaua înainte ca adversarul vostru să o lovească. Fiţi atenţi, totuşi, acest lucru poate părea simplu, dar adversarii voştri vor fi din ce în ce mai greu de învins!

Pentru fanii fotbalului şi sportului, colecţia noastră cu cele mai bune jocuri Flash Loveste Sus vă va face să zâmbiţi şi să săriţi în sus de bucurie. Am adus cele mai bune jocuri din această categorie şi le-am organizat pe toate într-un singur loc. Odată ce găsiţi unul pe care doriţi să-l jucaţi, nu trebuie decât să începeţi jocul. Nu trebuie să plătiţi pentru a juca oricare dintre jocurile noastre Flash Free Kick online.
Pentru început, trebuie să încercaţi Super-Headers. În acesta îl jucaţi pe Stan şi puteţi folosi doar capul, pentru a introduce mingiile în poartă. Pe măsură ce avansaţi, ies mai multe mingi, ceea ce îl face mai dificil. Vă puteţi păstra calmul şi vă puteţi folosi capul (la propriu) pentru a introduce toate mingiile în poartă? Este greu să obţii cel mai mare scor la acest joc. Alte două jocuri Loveste Sus pe care vi le recomandăm sunt EK Heads şi Air Tennis. Jocurile cu lovituri de penalty sunt populare dintr-un motiv - sunt distractiv de jucat! Cu atât de multe variante diferite pe o temă, avem ceva pentru toate tipurile de jucători. Indiferent de ceea ce vă place, credem că veţi găsi ceva pentru a petrece timpul într-un mod plăcut.