Jucati » Jocuri Sportive » Fotbal » Lovituri Libere
8.8 / 10 - 17385

Lovituri Libere

Aveţi tehnica de lovitură a lui Messi sau Sneijder? Încercaţi aceste jocuri pentru a vă îmbunătăţi abilităţile. Cu stiluri diferite de a optimiza loviturile libere şi a vă bate echipa adversă.

Jocurile noastre sportive Flash Lovituri libere gratuite sunt o modalitate foarte bună de a experimenta fiorul executării unui penalty într-un joc de soccer - sau fotbal, în funcţie de unde locuiţi! Indiferent cum numiţi sportul, acest este foarte distractiv, mai ales la loviturile libere pe care le primiţi din când în când. Acesta este un test între executant şi portar, restul echipei neavând posibilitatea să intervină. Acesta este cu adevărat sufletul fotbalului.
RaulRaul
82%
Avem o selecţie excelentă de jocuri Flash cu lovituri de pedeapsă pe care le puteţi juca online, gratuit. Dacă aveţi câteva minute sau câteva ore, vă puteţi testa abilităţile şi puteţi vedea cât de multe goluri puteţi înscrie. Avem o gamă largă de jocuri care oferă un joc uşor diferit. Toate sunt gratuite, astfel încât să puteţi juca cât mai multe doriţi până când îl găsiţi pe cel care vă place cel mai mult. Dacă doriţi o recomandare, aţi putea încerca Penalty Shootout 2012, care se bazează pe sezonul 2012, atunci când vine vorba de echipe şi statistici. Dacă nu vă place acest joc, Magical Kicks şi Peace Cup sunt alte două jocuri excelente de Lovituri Libere pe care le puteţi juca online. Indiferent pe care îl alegeţi, credem că veţi fi încântat să executaţi penalty-uri şi să încercaţi să-l păcăliţi pe portar pentru a înscrie un gol.