Jucati » Jocuri de Actiune » Lupte » Jocuri de Lupta
8.9 / 10 - 13482

Jocuri de Lupta

Luptaţi printr-o mulţime de niveluri, în aceste jocuri minunate de luptă! Aveţi posibilitatea să jucaţi ca un samurai, ca un gangster şi ca un cavaler! Nu vă lăsaţi inamicii să câştige şi luptaţi pentru glorie!

Eşti gata? Luptă! Dacă îţi aminteşti Mortal Kombat, Street Fighter şi alte jocuri clasice cu lupte, îţi va plăcea această categorie. Avem printre cele mai bune jocuri cu lupte în Flash - ceva pentru toate tipurile de jucători. Eşti gata să intri în luptă? În Dad N Me, poţi să-i arăţi şefului cartierului cine e lider cu adevărat şi să-ţi faci mândru cu adevărat tatăl. Acest joc cu lupte este foarte alert, dar odată ce înveţi toate mişcările, vei lupta pentru a-ţi croi drum prin toate nivelele. Dacă eşti îndeajuns de bun, poţi obţine un scor ridicat.
Un alt joc super cu lupte în Flash pe care-l poţi juca online este Straw Hat Samurai. Acesta este un joc clasic cu ciopârţiri şi tăieri ce te va distra preţ de ore pe măsură ce te lupţi la diferite nivele pentru a încerca să ajungi la capăt. Poţi să cucereşti acest joc cu lupte de la cap la coadă? Dacă ai auzit de Războiul Troian, vei avea parte de distracţie jucând Achilles. Vei juca eroul istoric în timp ce încerci să respingi val după val de inamici. Jucătorilor de jocuri de acţiune şi istorice le va plăcea la nebunie acest joc.
ZayoZayo
85%
HoboHobo
83%