Jucati » Jocuri de Actiune » Lupte » Jocuri Lupte
8.8 / 10 - 1438

Jocuri Lupte

Încercaţi aceste jocuri epice de luptă! Învingeţi-vă adversarul în arenă, fiind mai puternic şi mai rapid. Puteţi juca împotriva a tot felul de inamici, cum ar fi Vrăjitori, Monştri şi chiar Telefoane!! Să ne pregătim de bubuială!

Jocurile de război şi strategie sunt o modalitate excelentă de a petrece timpul. Colecţia noastră de jocuri de război în Flash te vor ţine ocupat ore întregi în timp ce încerci să fii victorios în fiecare bătălie pentru a putea câştiga întregul război. Ar putea necesita puţin antrenament pentru a-i bate pe cei mai tari, dar poţi să devii învingător. Unul din cele mai bune jocuri de război în Flash din colecţia noastră este Battle Mechs. Acesta este un joc de război bazat pe strategie unde controlezi roboţi mecanizaţi giganţi - mechs. Acest joc este foarte distractiv, chiar şi la nivelele următoare unde devine mai dificil.
Un alt joc minunat de război pe care-l poţi juca online este Battle Masters, ce are la bază pietre, hârtie şi foarfeci, dar la care se adaugă întorsături de situaţie pe măsură ce te lupţi. Ai ceea ce-ţi trebuie să ajungi la lupta finală şi să fii primul cu cel mai mare scor? Jocul de aventură tip turneu Monster Madness este un alt joc minunat ce îţi permite să te baţi cu o varietate de inamici diferiţi. Trebuie să ai abilităţile necesare să răzbaţi până la nivelele finale ale acestui joc minunat de război în Flash. Eşti gata să mergi la război?