Jucati » Jocuri de Actiune » Lupte » Street Fighter
8.7 / 10 - 785

Street Fighter

Toate jocurile din această categorie se bazează pe jocul original Capcom din 1987. Acest joc de lupte este despre sincronizare şi despre a vă situa în topul competiţiei. Toate aceste jocuri se bazează pe acest principiu. Multă distracţie cu lupte!

Dacă eşti un fan la jocurilor Street Fighter vei îndrăgi toate titlurile grozave pe care le avem în această secţiune. Poţi să le joci gratuit online. Cu atât de multe tipuri de jocuri cu lupte, avem câte ceva pentru toţi jucătorii. Indiferent de nivelul de îndemânare sau tipul dorit de mod de joc suntem siguri că avem ceva pentru tine. În Fierce Fighter trebuie să avansezi până la capăt învingând toţi oponenţii unul câte unul. Stilat după jocul original Street Fighter, acesta oferă propriile sale personaje - băieţi buni şi băieţi răi. Fiecare dintre ei au mişcările lor proprii speciale.
HoboHobo
83%
Pentru ceva puţin diferit, încearcă Hero Fighter. În acest joc gen Street Fighter trebuie să-ţi învingi oponenţii prin practicarea mutărilor tale normale - atac şi apărare - dar de asemenea trebuie să te asiguri că ştii cum să foloseşti mişcările pentru a putea câştiga jocul. Un alt joc grozav Street Fighter pe care-l poţi jucam acum online este Vox Populi Vox Dei. În acest joc eşti un vânător de vârcolaci ce trebuie să înfrângi toţi vârcolacii unul câte unul pentru a avansa spre finalul jocului. Eşti îndeajuns de bun să-ţi pui numele pe lista cu cel mai ridicat scor?