Jucati » Jocuri de Simulare » Jocuri Afaceri » Magazinul Tău
8.7 / 10 - 9368

Magazinul Tău

Doriţi să ştiţi de ce este nevoie pentru a administra o afacere? Aceste jocuri cu magazine oferă experienţă omului de afaceri neexperimentat. În general, aceste jocuri sunt uşoare din momentul în care înţelegeţi cum funcţionează. Pe măsură ce petreceţi mai mult timp jucând, devin tot mai amuzante.

Aveți calitățile necesare pentru a dezvolta o afacere? În jocul nostru Flash de gestionare a unui magazin veți putea afla! Aceste simulări de afaceri sunt foarte haioase. Este posibil să fie un pic stresant atunci când încercați să învățați regulile, însă credem că veți descoperi cu siguranță ceea ce vă place când veți încerca unul sau două jocuri din această categorie. Poate fi extrem de distractiv să gestionezi un magazin. În Jewel Shop, aveți numeroase produse de valoare pe care trebuie să le vindeți. Acesta este un joc ușor de jucat însă care vă va prinde în câteva secunde. Pentru cei care adoră jocurile cu afaceri, acest joc sigur este de top.
Dacă sunteți în domeniul modei, vă veți îndrăgosti de Fashion Frenzy Shop. Va trebui să administrați un magazin, însă nu va fi ușor cum pare la prima vedere. Odată ce începeți să vă jucați, credem că nu veți dori să vă opriți până nu atingeți cel mai mare scor cu profitul cel mai mare. În Dress-Up Rush va trebui să încercați să vă țineți clienții ocupați cât timp își așteaptă comenzile. Cu cât vă veți descurca mai bine, cu atât veți ajunge mai departe în acest joc. Nu vor reuși toți să stăpânească acest joc, însă cu siguranță va fi distractiv să încercați!