Jucati » Carti de Joc » Mahjong
9.1 / 10 - 9203

Mahjong

Mahjong este un cunoscut joc de masă originar din China. Se presupune că filozoful chinez Confucius a dezvoltat acest joc acum 2500 de ani! Acum le puteţi juca aici, online! Având teme şi stiluri diverse, acest joc clasic vă va distra.

Jocurile noastre Flash Mahjong sunt un mod excelent de a vă bucura de jocul clasic de strategie din Asia. Deşi regulile jocului sunt simple, dacă priviţi dincolo de plăcuţe, veţi vedea că este nevoie multă strategie pentru a câştiga jocul. Fie că jucaţi împotriva calculatorului sau a altor oameni de pe glob, credem că vei petrece timpul într-un mod foarte plăcut cu acest joc video.
Pentru început, trebuie să încercaţi Turnul Mahjong. Această versiune vine cu o mulţime de opţiuni diferite pe care le puteţi personaliza. Pentru ceva un pic diferit - un joc Mahjong tematic - încercaţi Mahjong Alchemy. În cazul în care niciunul dintre acestea nu sună bine, puteţi încerca întotdeauna Pet Connect, care este o versiune mai simplă a jocului care se axează pe plăcuţe cu diverse pisici. Dacă aţi jucat jocuri Flash Mahjong online înainte sau sunteţi în căutare de ceva nou, credem că veţi găsi ceva care să vă placă pe această pagină. Ne-am străduit să colectăm cele mai bune jocuri bazate pe jocul clasic de strategi cu plăcuţe. Puteţi juca cât de multe doriţi gratuit. Cea mai bună parte este că nu trebuie să faceţi curat la sfârşit şi puteţi începe un joc nou, ori de câte ori doriţi să jucaţi.