Jucati » Carti de Joc » Mastermind
7.6 / 10 - 548

Mastermind

Puteţi să spargeţi codul în aceste jocuri Mastermind? Testaţi-vă gândirea logică cu aceste jocuri clasice. Tot ce trebuie să faceţi este să ghiciţi schema de culori a adversarului dvs.; deşi acest lucru pare simplu, veţi avea nevoie de toată puterea minţii voastre pentru a învinge!

Puteţi sparge codul? Jocurile noastre Flash Mastermind vă vor testa inteligenţa. Unele dintre jocurile de puzzle sunt uşoare, dar pe măsură ce avansaţi în jocuri, acestea vor deveni mult mai dificile. Numai cei mai buni jucători vor fi în măsură să ajungă până la sfârşit. Avem versiunea clasică, desigur, dar avem, de asemenea, versiuni tematice ale jocului.

De exemplu, MasterMind (Harry Potter) se bazează pe cărţile şi filmele de succes cu acelaşi nume, în timp ce Beauty & The Beast se bazează pe un film de desene animate popular. Pentru ceva un pic mai dificil, ar trebui să încercaţi jocul Mooble. Trebuie să fiţi atenţi, pentru că acesta creează dependenţă. S-ar putea să vă daţi seama că petreceţi o mulţime de timp încercând să obţineţi cel mai mare scor. Să nu spuneţi că nu v-am avertizat. Jocurile Flash Mastermind sunt populare dintr-un motiv - acestea sunt atât de distractiv de jucat iar şi iar, în timp ce încercaţi să obţineţi punctaj mai bun. Exersând, vă puteţi îmbunătăţi. Pentru fanii de acest joc clasic de calculator, posibilitatea de a juca online gratuit este minunată. Acestea sunt jocuri de inteligenţă care vă vor pune mintea la contribuţie.