Jucati » Jocuri pentru Copii » Memorie
8 / 10 - 476

Memorie

Încercaţi aceste Jocuri de Memorie pentru a vă testa şi poate, a vă îmbunătăţiţi memoria pe termen scurt. Tot ce trebuie să faceţi este să asociaţi imaginile identice în cât mai puţine întoarceri posibile. Asiguraţi-vă că sunteţi foarte odihniţi şi concentraţi, deoarece aceste jocuri sunt numai pentru cei inteligenţi!

Dacă aveţi amintiri plăcute legate de jocurile de Memorie atunci când eraţi copil şi doriţi să vă distraţi cu unul pentru puţin timp, colecţia noastră de jocuri Flash de Memorie pe care o puteţi juca online ar trebui să vă atragă. Am căutat mult timp pe internet, pentru a găsi o listă cu cele mai bune jocuri din această categorie. Indiferent de vârstă, aceste jocuri par puţin mai dificile.
Pentru copii mai mici, începeţi cu Quikpic, care a fost proiectat pentru aceştia. Alte două titluri reuşite în această categorie sunt Smiley Memory şi Winnie The Pooh Memory. Indiferent pe care îl alegeţi, puteţi fi sigur că vă veţi distra. Jocurile care îi ajută pe copii să-şi îmbunătăţească abilităţile de memorie sunt întotdeauna benefice, mai ales la vârste mai fragede. Deşi unele dintre jocurile noastre Flash de Memorie pe care le puteţi juca online se bazează pe jocul de cărţi clasic, unele versiuni aduc ceva nou faţă de cele clasice. Unele dintre jocurile de memorie mai noi sunt şi mai distractive decât originalul. Dacă începeţi un joc şi nu vă place, puteţi reveni mereu pe această pagină pentru a alege altul.