Jucati » Jocuri de Indemanare » Danseaza
8.8 / 10 - 7179

Danseaza

Se spune că aurul nu îşi pierde valoarea, aşa cum nici aceste jocuri. Scopul în aceste jocuri este de a găsi cât mai mult aur, pentru a face cei mai mulţi bani. Fiţi parte din Gold Rush şi începeţi explorarea!

Cu oferta noastră largă de jocuri Flash Goldminer, veţi putea petrece ore în şir distrându-vă cu acest joc clasic. Conceptul acestor jocuri este simplu. Săpaţi în pământ - pe Pământ sau în altă parte - şi încercaţi să obţineţi cât mai multe minerale posibil, în special aur. Fiecare dintre jocuri are grafică diferită şi modul de joc este un pic diferit, de asemenea, dar dacă vă place jocul video original Goldminer, vă veţi bucura de orice din această categorie.
În jocul Goldminer original, lucraţi contra cronometru în timp ce încerca să obţineţi cât mai mult aur posibil. Jocul este simplu, dar devine mai greu pe măsură ce avansaţi. Odată ce stăpâniţi versiunea clasică, puteţi încerca Valentiner sau Gold Miner ediţie specială. Ambele sunt variaţii excelente ale jocului, care vă vor oferi ore de distracţie. Unul dintre lucrurile interesante este că puteţi achiziţiona echipamente noi, după fiecare nivel rezolvat, astfel încât să puteţi lucra mai bine. Indiferent dacă aveţi doar câteva minute libere sau aveţi chef de joacă şi dispuneţi de mai mult timp, avem unele dintre cele mai bune jocuri Flash Goldminer disponibile. Cea mai bună parte este că le puteţi juca gratuit online, oricând doriţi. Fie că sunteţi în mod normal un jucător de acţiune sau vă bucuraţi de jocuri simple, cum ar fi acesta, credem că colecţia noastră de jocuri video din această categorie vă va impresiona.