Jucati » Jocuri Sportive » Minigolf
8.7 / 10 - 2190

Minigolf

Aduceţi distracţia unui curs de minigolf în casa voastră! Fiecare dintre aceste jocuri are propriul set de provocări înainte de a putea pune mingea. Încercaţi să obţineţi mingea printr-o moară de vânt sau de pe apă, nu atât de uşor cum vă puteţi aştepta. Indiferent de jocul pe care îl alegeţi, toate punctează din prima!

Deşi golful este distractiv pentru unii, pentru fanii jocurilor Flash Minigolf, avem o veste bună. Tot ce trebuie să faceţi este să descoperiţi unele dintre titlurile excelente disponibile pentru a fi jucate online. Cu o varietate de stiluri de joc, am creat o colecţie cu cele mai bune jocuri din acest gen. Bazate în mare parte pe exersarea loviturii cu crosa, aceste jocuri vă permit să vă aliniaţi lovitura perfect.
Ne place că există atât de multe terenuri diferite pe care puteţi juca. De exemplu, în Miniputt III, veţi juca la 18 găuri diferite şi veţi alege culoarea mingiei. În Minigolf, pe de altă parte, aveţi tot 18 găuri, dar grafica este puţin diferită. Office Mini Golf este încă un joc favorit în această categorie. Dacă doriţi să găsiţi cel mai bun joc Flash Miniature Golf online, tot ce trebuie să faceţi este să-l descoperiţi. Cu siguranţă că veţi găsi ceva care să vă atragă atenţia. Minigolful în lumea reală este distractiv, dar dacă nu puteţi ieşi în aer liber, vă puteţi distra jucând online gratuit. Folosind mouse-ul pentru crosă, veţi fi în măsură să aliniaţi lovitura perfectă. Dacă aveţi noroc, s-ar putea să nimeriţi o gaură dintr-o singură lovitură!