Jucati » Jocuri de Indemanare » Jocuri de Reacţie » Misca Mouse-ul
8.8 / 10 - 502

Misca Mouse-ul

Cum v-aţi fi aşteptat, toate jocurile din aceste categorii sunt jucate numai cu mouse-ul. Veţi avea nevoie de mintea voastră ascuţită şi de mâini ferme, pentru a le finaliza pe toate. Încercaţi-le!

GenGen
83%
Jocurile noastre Flash Mişcă Mouse-ul sunt excelente, deoarece NU trebuie să utilizaţi tastatura deloc. Dacă sunteţi în căutare de jocuri distractive online, care sunt gratuite şi nu necesită tastatură, ar trebui să încercaţi câteva titluri din această categorie. Am selectat cele mai bune jocuri care necesită doar mouse-ul pentru a fi jucate.
Click Maze este un tip de joc Jump in Time care necesită reflexe rapide. Primele niveluri sunt uşoare, dar trebuie să fiţi atent, pe măsură ce treceţi de la un nivel al altul. Unele dintre cele mai recente sunt foarte dificile şi vor necesita toată atenţia dvs. pentru finalizarea cu succes. Dacă exersaţi suficient, s-ar putea să ajungeţi în clasament la unele jocuri. Magnet Towers şi Amateur Surgeon sunt alte două exemple de jocuri Flash Mişcă Mouse-ul pe care le puteţi juca online gratuit. Cu atât de multe jocuri excelente disponibile, vă veţi distra încercându-le pe toate pentru a-l găsi pe cel preferat. Pentru jocurile în care utilizaţi doar un mouse pentru mişcare, aţi ajuns în locul potrivit. Timpul dvs. de reacţie trebuie să fie rapid, dar pe măsură ce exersaţi veţi putea să terminaţi jocurile cu uşurinţă.