Jucati » Jocuri cu Puzzle » Misca Blocuri
8.4 / 10 - 149

Misca Blocuri

Aceste jocuri vă provoacă să vă folosiţi mintea pentru a rezolva aceste puzzle-uri. Mişcaţi blocul pentru a ajunge la final. Toate aceste jocuri au un caracter şi stil distincte, deci asiguraţi-vă că le încercaţi pe toate!

Mişcarea blocurilor pare uşoară, însă poate fi frustrant de dificilă - sau distractivă, în funcţie de ce înseamnă pentru dumneavoastră distracţia. Pentru unele persoane, jocurile de mişcare a blocurilor sunt o modalitate excelentă de petrecere a timpului liber şi punere a minţii la contribuţie. Premiza este simplă - mişcaţi blocurile în jur până vă atingeţi obiectivul şi depăşiţi nivelul. Problema este că nivelurile tind să devină tot mai dificile pe măsură ce avansaţi.
Stoneage Enigma este un joc excelent de micare a blocurilor. Tot ce trebuie să faceţi este să împingeţi pietrele pe pătratele roşii. Pare uşor, nu? Ei bine, primele niveluri nu vă dau bătăi de cap, însă puteţi întâmpina probleme de menţinere a ritmului şi finalizare a etapelor ulterioare. Totuşi, acesta este unul dintre cele mai bune jocuri de mişcare a blocurilor disponibil. Dacă nu vă este pe plac, puteţi încerca Silver Sphere sau Cover Orange 2, ambele vă vor ţine ocupaţi ore în şir. Aceste jocuri de inteligenţă şi puzzle-uri nu sunt imposibile, însă pot părea aşa când le jucaţi pentru prima dată. Dacă sunteţi suficient de buni, este posibil să vă înscrieţi numele în clasamentele jocurilor de mişcare a blocurilor cu cele mai bune scoruri. Acest lucru nu este la fel de uşor precum pare, deoarece jocurile sunt jucate de mulţi jucători.
BlocBloc
82%
RlaxRlax
80%
ZebaZeba
79%