Jucati » Jocuri cu Masini » Monster Truck
8.6 / 10 - 800

Monster Truck

Concuraţi cu adevăratul Monster Truck pe teren accidentat sau faceţi cele mai dure cascadorii cu el! Fii cel mai rapid, mai tare şi mai greu şofer de Monster Truck pe pistă! Doamnelor şi Domnilor, porniţi motoarele!

Atunci când vorbim despre cele mai bune jocuri Flash Monster Truck, trebuie să vedeţi câteva dintre titlurile pe care le avem la dispoziţie în această categorie. Puteţi juca oricare dintre ele gratuit online la orice oră din zi sau din noapte. Unul dintre lucrurile care ne plac la aceste jocuri este că sunt foarte distractive. Cu un mod de joc simplu şi grafică ieşită din comun, este uşor să deveniţi dependent de aceste jocuri de curse şi transformări auto.
În Monster Truck Curfew, trebuie să ajungeţi acasă înainte de ora stingerii. În timp ce conduceţi prin oraş, veţi întâlni obstacole, dar nu vă faceţi griji, pentru că sunteţi la volanul unui camion monstru! Acesta este un joc distractiv, care este uşor de jucat, dar dificil de stăpânit. Nu vă grăbiţi şi vedeţi dacă puteţi parcurge jocul până la capăt. Pentru o altă provocare cu camioane monstru, încercaţi Turbo Monster Truck şi schimbaţi ritmul. Încă mai conduceţi un camion monstru în acest joc Flash, dar urcaţi şi treceţi peste dealuri în timp ce încercaţi să colectaţi puncte prin lovirea sferelor. Pare complicat, dar e simplu de jucat şi vă veţi distra ore în şir.