Jucati » Jocuri cu Puzzle » Reacţie în Lanţ » Murphy
7.6 / 10 - 258

Murphy

Bietul Murphy. „Tot ce poate merge prost, va merge prost”, aşa spune legea lui Murphy. Şi bietul Murphy nu poate lua o pauză. Totul merge prost în acelaşi timp. Vă rugăm să-l ajutaţi să iasă din încurcătură în cel mai bun mod cu putinţă!

Îl cunoașteți pe Murphy? Dacă da, veți adora jocurile cu acesta. Știți aventurile demențiale în care acesta poate să se bage, așa că fiți siguri că aceste jocuri vă vor satisface. Obiectivele acestor jocuri sunt diferite, însă au personajul pe care toți îl cunosc și îl adoră. De asemenea, avem jocuri care sunt similare celor cu Murphy. Dacă doriți un joc extraordinar cu puzzle, încercați să jucați On Vacation. Povestea este simplă și ușor de urmărit, credem că foarte mulți vor îndrăgi să rezolve diferite puzzle-uri din acest joc video. Partea cea bună este că puteți juca acest joc Flash cu Murphy online și gratis.

Lucrați într-un birou? Vă va plăcea Office Chaos. Nu toată lumea va înțelege acest joc, însă pentru cei care vor reuși va fi foarte distractiv, în special în nivele superioare ale jocului. Pentru ceva similar încercați Murphy's Dinner care este un alt titlu deosebit din această categorie. Pentru fanii lui Murphy, cu siguranță că aceste jocuri vă vor ține ocupați cu orele. Avem un joc pentru fiecare jucător, indiferent de vârstă. Dacă vă place să gândiți și să vă folosiți creierul, încercați orice joc din această categorie.