Jucati » Jocuri Online » Jocuri Muzica
8.4 / 10 - 2626

Jocuri Muzica

Faceţi-vă propria bandă cu aceste jocuri interesante de muzică. Bateţi tobele, cântaţi la chitară sau la pian şi creaţi-vă propriul sunet. Cu aceste jocuri puteţi fi un star rock, fără a fi nevoie să părăsiţi propria cameră. Rock on!

Pentru fanii melodiilor şi versurilor bune, jocurile noastre Flash Muzică vă vor face să fredonaţi şi să ţineţi ritmul. Această categorie este foarte variată, cu jocuri pentru toate tipurile de jucători muzicali. De la simulări de bază la cele mai avansate, toată lumea va găsi ceva pe placul lor. Cea mai bună parte este că puteţi juca jocurile muzicale gratuit online.
Pentru a începe, încercaţi Punk O Matic, care vă permite să creaţi propria trupă de Punk rock. Pare amuzant? Este minunat. Pentru ceva mai liniştit, încercaţi Crazy Guitar Maniac 3, care vă va permite să vă testaţi precizia în timp ce încercaţi să cântaţi o melodie la chitară şi să obţineţi cel mai mare scor posibil. Cu cât jucaţi mai mult, cu atât mai bine veţi cânta la chitară! În cele din urmă, Play The Piano este un joc bun de simulare muzicală care vă va distra. Cu atât de multe dintre cele mai bune jocuri Flash muzicale, toate într-un singur loc, veţi avea nevoie de timp pentru a încerca toate jocurile şi ale găsi pe cele preferate. Pentru că sunt gratuite, nu trebuie să vă faceţi griji dacă le încercaţi pe toate, dacă aveţi timp. Pentru iubitorii de muzică şi, de asemenea, jucători, aceste titluri vă vor face cu siguranţă să cântaţi şi să bateţi ritmul.