Jucati » Jocuri de Actiune » Lupte » Jocuri Ninja
8.3 / 10 - 1127

Jocuri Ninja

Luptătorii Ninja sunt cunoscuţi prin a fi rapizi, invizibili si fatali. Puteţi lupta în aceste jocuri ca un soldat din Japonia medievală? Toate aceste jocuri oferă foarte multă acţiune şi nesfârşită distracţie, aşa că asiguraţi-vă că le încercaţi pe toate!

Avem printre cele mai bune jocuri ninja în Java. Dacă îţi place să ciopârţeşti şi să tai în aventuri, după ce te-ai furişat pentru a-ţi găsi duşmanii, atunci îţi vor plăcea jocurile din această categorie. Jucătorii de jocuri de aventuri vor avea parte de ore de distracţie cu orice titlu din această pagină. Unul din jocurile cele mai populare cu ninja în Java pe care le poţi juca online este Ninja Rinse Out, unde eşti un luptător ninja ce trebuie să se furişeze şi să elimine inamicul înainte de a te observa. Sună simplu, dar nivelele devin din ce în ce mai grele pe măsură ce avansezi. Poţi să ajungi la final?
Un alt joc ninja unde trebuie să lupţi şi să nu fii detectat şi care s-ar putea să-ţi placă este Ninja 2. În acest joc trebuie să salvezi sătenii de invadatorii jefuitori. Asigură-te să iei aurul pe care-l lasă atunci când îi învingi, înainte de a dispărea. Asta te va ajuta să-ţi măreşti scorul şi să ajungi pe panoul luptătorilor ninja. În Ninja Plus 2, trebuie să găseşti toate monezile de la un nivel pentru a trece la următorul. Sună uşor, dar trebuie să rămâi nedetectat în ce timp îndeplineşti această sarcină. În asta constă provocarea jocului. Dacă petreci timp cu acest joc cu ninja nedetectabili, în Flash, ai putea ajunge la final.