Jucati » Jocuri Funny » Nu Te Lasă Prins
8.7 / 10 - 17868

Nu Te Lasă Prins

Încercaţi să vă sărutaţi de colegul de muncă fără ca şeful să vă vadă sau vă veţi pierde locul de muncă! Sau încearcaţi să strecuraţi o privire spre fata drăguţă de lângă voi fără ca aceasta să vă observe! În aceste jocuri este important să fiţi foarte vicleni şi să încercaţi să nu fiţi prinşi!

E neplăcut să fii prins. Scopul acestor jocuri este să nu fii prins. Acest lucru nu este la fel de uşor pe cât pare, deoarece există o mulţime de obstacole în calea dvs. Odată ce începeţi să jucaţi şi treceţi de nivelurile uşoare la început, nu veţi mai dori să vă opriţi din joc. Aveţi încredere în noi atunci când spunem că provocarea reală este să nu fiţi prins de şeful dvs. jucând acest joc, în loc să lucraţi!
Dacă doriţi să aflaţi de unde să începeţi, vă recomandăm să încercaţi Sneaky Sneaky sau Misbehave. Ambele sunt unele dintre cele mai bune jocuri Flash Nu Te Lăsa Prins pe care le puteţi juca online gratuit. Şi dacă aceste două nu vă interesează, avem, de asemenea, unul numit Kill Time In Your Office. Acesta este excelent, mai ales dacă sunteţi la serviciu într-un birou atunci când jucaţi. Nu vă lăsaţi prins! Aceste tipuri de jocuri online Flash sunt foarte distractive şi vă pot ajuta să scăpaţi de stres. În lumea modernă, a fi în măsură să iei o mică pauză pentru a-ţi limpezi mintea poate ajuta foarte mult şi aceste jocuri Nu Te Lăsa Prins sunt un mod minunat de a reduce nivelul de stres în timp ce vă distraţi.
FartFart
77%