Jucati » Jocuri de Aventura » Omul Paianjen
8 / 10 - 7055

Omul Paianjen

Aceasta este şansa voastră de a juca ca supereroul vostru preferat de benzi desenate! Trageţi în pânză şi zburaţi prin oraş pentru a-i înfrânge pe cei răi.

Omul Păianjen, Omul Păianjen, vecinul prietenos Omul Păianjen. A ignorat bogăţia şi faima, acţiunea este recompensa sa! Fanii benzilor desenate sau desenelor animate cu Omul Păianjen vor îndrăgi această colecţie de cele mai bune jocuri cum Omul Păianjen. Poţi deveni eroul tău favorit şi să salvezi situaţia aşa cum doar Omul Păianjen poate! În Partea întunecată a Omului-Păianjen ai parte de un joc de aventuri cu Omul Păianjen. Poţi să foloseşti plasa pentru a te balansa de-a lungul zgârie-norilor oraşului? Acest joc este puţin dificil dar odată ce ai învăţat tastele de control e un joc uimitor bazat pe personajul benzilor pe care toţi l-am iubit.

Pentru un joc bazat pe franciza filmului uită-te la Spiderman 2 ce are loc după acţiunea primului film. În acest joc eşti Omul Păianjen şi foloseşti cât de multe super-puteri poţi pentru a supravieţui. Doar cei mai buni jucători vor putea ajunge la ultimul nivel al acestui joc. Un alt joc favorit cu Omul Păianjen este Salvaţi-o pe Mary Jane. Aşa cum sugerează numele - salvează-ţi iubita. Pe parcurs vei întâlni anumiţi inamici slabi şi alţii puternici. Dacă eşti îndeajuns de bun vei putea să ajungi la capăt şi să salvezi iubita Omului Păianjen.