Jucati » Jocuri Clasice » Pacman
8.8 / 10 - 7494

Pacman

Acest joc nu are nevoie de o introducere. Pacman este un joc clasic fără egal şi la fel de popular ca întotdeauna. Acum, nu trebuie să mergeţi la sala de arcade pentru a juca, ci puteţi juca chiar aici! Asiguraţi-vă doar că nu sunteţi prinşi de fantome!

Muşcă din puncte şi fugi sau urmăreşte fantomele în timp ce rătăceşti prin labirint prin colecţia noastră de cele mai bune jocuri Pacman în Flash. Cel mai bun lucru e că poţi juca aceste jocuri video clasice online gratis oricând ai puţin timp liber. Anumite variaţiuni sunt chiar bune. În Pacman poţi juca clasicul joc tip arcade. Primele nivele sunt uşoare, dar fantomele - precum Blinky - încep să se mişte foarte repede la nivelele următoare. Doar cei mai buni jucători vor fi capabili să muşte şi să înfulece pentru a-şi face loc pe ecranul final.
Dacă doreşti o variaţiune distractivă a jocului original Pacman, trebuie să vezi Slackman, ce are loc într-un birou. Poţi lua toata gogoşile înainte ca colegul tău de lucru să-i spună şefului şi să te concedieze? Distrează-te înfulecând toate gogoşile pentru a obţine cel mai mare scor. Pentru ceva complet diferit, joacă Pacman Platform 2. În acest joc eşti Pacman, dar în loc să mergi printr-un labirint, trebuie să sari de pe o platformă pe alta în timp ce muşti punctele pentru a evita fantomele. Acest joc combină Pacman cu un joc de aventuri.