Jucati » Jocuri Funny » Paparazzi
8.5 / 10 - 1292

Paparazzi

Celebrităţile se plâng adesea de afurisiţii Paparazzi. Nimic din ceea ce fac sau ce spun nu trece neobservat. În aceste jocuri Paparazzi, fiţi unul dintre acei afurisiţi paraziţi. Faceţi o fotografie Selenei Gomez sau lui Hannah Montana şi vindeţi-o celui mai mare ofertant!

Îţi plac celebrităţile? Urmărirea celebrităţilor din film nu a fost niciodată aşa de distractivă! Jocurile noastre minunate cu paparazzi în Flash sunt gratuite. Pe loc vei fi în mijlocul acţiunii în timp ce încerci să obţii cele mai multe puncte şi să treci de la un nivel la altul. În Vanessa's Naughtypics trebuie să te furişezi pentru a obţine fotografii perfecte. Acest joc este foarte distractiv şi-ţi arată cum e să fii fotograf căutând să obţii fotografia perfectă a unei celebrităţi din film din următorul film. Să ajungi la scena finală a acestui joc e dificil, dar cu antrenament poţi să ajungi.

Un alt joc minunat celebru de urmărire cu paparazzi este Under Cover. În acest joc, trebuie să obţii cele mai scandaloase fotografii ale celebrităţilor pentru a obţine puncte şi a trece la următorul nivel. Poţi prinde fotografia perfectă? Fie că obţii instantanee cu Hanna Montana sau altă celebritate, vei simţi că eşti chiar în mijlocul acţiunii. Avem cele mai bune jocuri cu paparazzi în Flash pe care le poţi juca online oricând doreşti. Cel mai bun lucru e că le poţi juca gratis. Poţi trăi ca un fotograf, fotografiind celebrităţile cu aparatul tău foto de încredere cât de mult doreşti.