Jucati » Jocuri cu Masini » Jocuri cu Parcare
8.1 / 10 - 22681

Jocuri cu Parcare

Testaţi-vă abilităţile de parcare aici, înainte de a ieşi şi de a avaria maşina tatălui vostru. Încercaţi să vă deplasaţi cu atenţie, pentru a evita alte maşini şi hidranţi de incendiu şi poate că într-o zi tatăl vostru vă va permite să-i parcaţi maşina!

Ai nevoie de antrenament pentru a învăţa cum să parchezi? Selecţia noastră de cele mai bune jocuri de parcare în Flash te vor învăţa lucrurile de bază în timp ce îţi vor furniza distracţie. Anumite jocuri din această secţiune sunt mai grele ca altele, dar stilul de joc este distractiv la toate. În jocul Car Park Challenge, eşti într-o parcare şi trebuie să încerci să gaseşti locul perfect ca să nu ai mult de mers până la magazin. Acest joc în Flash este foarte distractiv şi te va distra în timp ce încerci să parchezi.
Un alt joc minunat de parcare pe care-l poţi juca online este Air Traffic Chief. În acest joc eşti un controlor aerian ce trebuie să parcheze aeronavele şi avioanele. Acest joc poate deveni trepidant, dar cu antrenament vei putea să ajungi la etapa finală. Pentru o distracţie mai mare cu jocuri cu parcare, încearcă Park my Limo Game unde trebuie să înveţi cum să parchezi o limuzină fără să o avariezi. Jucând aceste jocuri video online tip condus poate fi foarte distractiv. Cu cât joci mai mult, cu atât vei fi mai capabil să parchezi mai bine - indiferent de ceea ce conduci!