Jucati » Carti de Joc » Pasente
9.4 / 10 - 19754

Pasente

Solitaire este unul dintre cele mai populare jocuri de cărţi din lume. Acum le puteţi juca aici, online! Cu toate aceste stiluri diferite de Solitaire, acest joc nu se învecheşte niciodată. Jucaţi Pyramid Solitaire cu Simboluri Egiptene sau Sherrif Solitaire pentru cowboy adevaraţi. Un joc clasic care nu devine plictisitor niciodată.

E uşor şi gratis să joci jocurile noastre solitaire. Dacă vrei un simplu joc de cărţi pentru trecerea timpului, avem o mulţime de titluri. De la versiuni care sunt reale la jocul de cărţi clasic ce te vor ţine ocupat ore întregi avem câte ceva pentru fiecare. Dacă îţi plac jocurile pe tabla de joc sau de cărţi ai venit la locul potrivit. Pentru o versiune a jocului clasic încearcă Crecent Solitaire. Versiunea aceasta foloseşte două seturi de cărţi. Regulile sunt uşor de ales. Odată ce ai învăţat regulile de bază vei îndrăgi toate posibilităţile pe care un set de cărţi le adaugă jocului. Urmarea Crescent Solitaire 2 este de asemenea bună.
Dacă doreşti un aspect de puzzle la joc încearcă Pyramid Solitaire 2. Trebuie să deblochezi piramidele la această versiune de solitaire. Sună uşor dar poate fi chiar dificil. Trebuie să fii atent ca să nu scapi nicio oportunitate. Poţi debloca ambele seturi? Jocurile solitaire online sunt foarte distractive de jucat, în special când sunt gratuite. Dacă te uiţi împrejur vei vedea că avem o colecţie cu cele mai bune jocuri solitaire pe care să le joci online. Dacă îţi place să joci cărţi singur, dacă te uiţi primprejur fii sigur că vei găsi ceva în această categorie.