Jucati » Jocuri Sportive » Pazea la Minge
8.6 / 10 - 8670

Pazea la Minge

Toata lumea a jucat Dodgeball la şcoală. Unora le-a plăcut sentimentul de a lovi oamenii în cap cu o minge, alţii poate au urât faptul de a fi loviţi în cap cu o minge. Pentru ambele tipuri de jucători sunt acum aceste jocuri online Dodgeball! Graba de a arunca o minge către cineva, cât de tare poţi, fără pericolul de a fi rănit fizic!

Vă amintiţi de Păzea la Minge la ora de sport şi pe terenul de joacă? Acum vă puteţi aminti de acest joc teribil jucând unul dintre jocurile noastre Flash Păzea la Minge online gratuite. Sunteţi în stare să fiţi ultimul care rămâne în picioare? Acum este timpul să aflaţi. Alegeţi unul dintre jocurile de pe această pagină pentru a începe călătoria dvs. în trecut şi ridicaţi mingea pentru a elimina adversarii în timp ce încercaţi să vă feriţi de mingile aruncate de alţii. Atât de distractiv!
Dacă nu ştiţi de unde să începeţi, aţi putea alege The Show. În acest joc Flash Păzea la Minge, alegeţi un singur personaj de controlat, apoi continuaţi să vă feriţi de mingi şi să le aruncaţi spre echipa adversă. Scopul este să nu fiţi eliminat prin lovirea cu una dintre mingi. Acest joc este distractiv pentru atât de multe motive diferite. Alte două jocuri populare Păzea la Minge online sunt All Star Dodgeball şi Beaned. Indiferent de jocul pe care îl alegeţi, credem că vă veţi distra excelent, în timp ce îi bombardaţi pe alţii cu mingea şi încercaţi să vă feriţi de mingiile care vin spre dvs. Cu puţină practică, s-ar putea să vă daţi seama că puteţi să câştigaţi fiecare joc. Cea mai bună parte este că puteţi juca gratuit online.