Jucati » Jocuri de Indemanare » Peştişorii
8.8 / 10 - 2006

Peştişorii

Sunteţi un peşte într-un acvariu sau în apă deschisă şi va trebui să supravieţuiţi în aceste jocuri. Mâncaţi alt peşte sau poate plante, dar, pentru Dumnezeu, nu mâncaţi viermi! O şansă bună este că aveţi o undiţă ataşată!

V-aţi întrebat vreodată cum este viaţa unui peşte? Acum puteţi afla cum este să fii o creatură acvatică trăind într-un acvariu. Unele dintre noastre Flash Peştişorii sunt simple, în timp ce altele sunt puţin mai dificile, oferind o gamă largă de opţiuni. Indiferent de ce alegeţi, credem că veţi fi încântat de aceste jocuri Flash gratuite care vă permit să experimentaţi viaţa peştelui.
Spre deosebire de Pescuit, în acestea nu încercaţi să prindeţi peşte. În schimb, veţi afla cum este să ai un acvariu - fără mizerie şi muncă. Unii dintre peştii pe care îi puteţi obţine sunt plini de culoare şi atrăgători. În jocul Flash Fishy, începeţi ca un peştişor portocaliu. Trebuie să evitaţi să fiţi mâncat de peşti mai mari şi trebuie să mâncaţi peşti mai mici, astfel încât să puteţi creşte. Puteţi supravieţui până la sfârşitul jocului? Alte două jocuri populare Flash Peştişorii sunt Qua Fishy şi Fish Eat Fish, care sunt similare cu jocul video original Peştişorii. Indiferent care vă place cel mai mult, credem că veţi fi "prins" în timp ce încercaţi să supravieţuiţi vieţii într-un acvariu sau în natură. Cea mai bună parte este că puteţi juca toate aceste jocuri Flash gratis online.