Jucati » Jocuri Sportive » Pescuit
8.5 / 10 - 6056

Pescuit

Vreţi să pescuiţi, dar afară este rece şi plouă? Sau poate nu aveţi o barcă? Sau poate pur şi simplu nu vreţi să răniţi bieţii peştişori. În orice caz, nu mai căutaţi. Nu este nevoie să mergeţi afară, aşteptând ore întregi ca să muşte un peşte. Puteţi pescui tot ce vreţi chiar aici.

Vă place să pescuiţi? Dacă da, veţi fi atras de cele mai bune jocuri de pescuit Flash pe care le oferim. Indiferent de ce alegeţi, vă veţi da seama că orele trec în timp ce vă eliberaţi de stres şi prindeţi toate tipurile de peşte. Unele dintre aceste jocuri sunt simulări care încearcă să fie cât mai exacte posibil, în timp ce altele sunt pentru distracţie, dar acest lucru înseamnă că avem ceva pentru toate tipurile de jucători de sport. Este timpul să aruncaţi momeala în lac sau în ocean şi să vedeţi ce puteţi prinde.
Pentru început, recomandăm Pescarul Sam. Deşi este înşelător de simplu, acest joc video de pescuit este captivant. Nivelurile de început sunt destul de uşoare, astfel încât să vă puteţi obişnui cu comenzile simple, dar în timp ce progresaţi, va trebui să câştigaţi tot mai mulţi bani, capturând peşti mai mici şi mai rapizi. Asiguraţi-vă că îi evitaţi pe cei otrăviţi, astfel încât să nu pierdeţi niciun ban! Sunteţi un pescar adevărat, dacă puteţi ajunge la ultimul nivel al acestui joc. De asemenea, credem că s-ar putea să vă placă Harpoon Lagoon sau Fishing Champion, care sunt două dintre cele mai bune jocuri Flash pescar, care vă permit să trăiţi cu adevărat emoţia aruncării undiţei şi a aşteptării pentru a prinde un peşte trofeu. Ambele sunt puţin diferite, dar toată lumea ar trebui să găsească un joc pentru petrecerea timpului cu pescuitul virtual.