Jucati » Jocuri Funny » Piatra Foaie Foarfece
8.1 / 10 - 3871

Piatra Foaie Foarfece

În multe culturi, acest joc a devenit o tradiţie. La fel s-a întâmplat şi în cultura jocurilor la nivel mondial. Studiaţi selecţia noastră excelentă de jocuri PFF!

Dacă vrei să joci online jocurile Piatră-Hârtie-Foarfeci, le avem. Uită-te peste ele pentru a vedea ce alegeri sunt disponibile, incluzând jocuri ce sunt similare cu jocul PHF. Ai ceea ce e necesar să dai de capăt la aceste jocuri? Timpul pentru a afla e acum. Pentru ceva cu mai multă isteţime, încearcă această versiune Piatră, hârtie, foarfecă. Modul de joc se centrează în jurul pietrei / hârtiei / foarfecilor, dar adaugă situaţia oponentului ce trebuie să joace ruleta rusească dacă pierde. Jocul are o violenţă animată, dar e un joc clasic interesant cu întorsături.

Un alt titlu popular este Rock Paper Scissors 2. Acesta nu e aşa de violent. Joci împotriva computerului şi trebuie să vezi câte reuşite poţi avea în total. Dacă eşti bun, ai putea obţine un scor ridicat. Acesta este un joc simplu ce e o modalitate excelentă de a petrece puţin timp. Este important să-ţi aminteşti regulile de bază: Foarfecile bat hârtia, hârtia bate piatra şi piatra bate hârtia. Spre deosebire de Teoria Big Bang, nu există mişcarea Spock pe care poţi s-o foloseşti. Totuşi aceste jocuri Piatră-Hârtie-Foarfeci sunt distractive de jucat.