Jucati » Jocuri Clasice » Pinball
8.5 / 10 - 3694

Pinball

Cine nu-şi aminteşte jocul de pinball din sălile locale sau de la fast-food. Acum îl jucaţi aici gratuit. Alegeţi-vă stilul favorit şi depăşiţi ultimul punctaj!

Eşti un vrăjitor al jocului flipper ce poate juca cu ochii închişi? Jocurile noastre flipper în Flash pe care le poţi juca gratis online îţi vor permite să-ţi arăţi aptitudinile. Acesta este un joc clasic ce există de mulţi ani, dar stilul de joc poate crea dependenţă în timp ce încerci să aduni cât mai multe puncte. Unul din jocurile noastre flipper favorite online este Bump Pinball pentru că ai senzaţia că sunt desene animate. În afară de asta, stilul de joc este furios şi iute. Vei atinge butoanele flipperului încercând să ţii pasul cu acţiunea de pe ecran. Poţi obţine cel mai mare punctaj?
Pentru ceva puţin diferit, încearcă Lucky Coins. Acesta este un joc video bazat pe pachinko, ceva foarte similar cu flipperul. Arunci o monedă din vârf şi speri să cadă în locul potrivit. Ai trei monede pentru a vedea cât de multe puncte poţi aduna. În Pepsi Pinball ai ca temă Vestul Sălbatic. Acesta este unul din cele mai bune jocuri flipper în Flash de jucat online în timpul tău liber. Stilul de joc este similar cu orice simulare flipper, dar există anumite surprize dacă ştii unde să te uiţi!