Jucati » Jocuri Funny » Pocneşte
8.2 / 10 - 500

Pocneşte

Croiţi-vă drum printr-o grămadă de jocuri uimitoare! În cazul acestor jocuri, totul se rezumă la timpul de reacţie şi precizie. De asemenea, jocurile sunt extrem de amuzante şi reprezintă o modalitate excelentă de a vă uşura năduful!

Pocnirea persoanelor sau a calculatoarelor în viaţa reală nu este un lucru frumos, dar jocurile noastre în Flash de pocnire te vor lăsa să-ţi descarci nervii în siguranţă. Aceste jocuri pot fi o modalitate grozavă de uşurare a stresului. Le poţi juca gratuit online şi te vor face să dai clicuri încercând să scapi de frustrări odată pentru totdeauna! Trebuie să te descorotoseşti de vecinii tăi enervanţi în Sanity Tension. Poţi să pocneşti, loveşti, alungi insectele ca să te poţi relaxa în pace! Acest joc este o modalitate minunată de a te relaxa şi de a te ocupa de emoţiile închise în tine. Poţi să deblochezi toate nivelele şi să ajungi la capăt?
Pentru un joc clasic cu pocniri, încearcă Smack Saddam. Ajungi să-l baţi pe fostul lider din Iraq până când pierde puterea şi e pe jos şi eliminat. Acest joc nu e pentru oricine, dar dacă îţi aminteşti de războiul din Iraq, ai putea dori să-l pocneşti puţin pe Saddam. În Just Not Cricket jocul începe ca un meci normal de cricket, dar pe parcurs vei pocni cu bâta monştri pentru a salva situaţia! Poţi să te scapi de toate creaturile rele în timp şi să devii un erou? Acest joc de pocnire a lucrurilor e foarte distractiv.