Jucati » Carti de Joc » Poker
9.9 / 10 - 65535

Poker

Aici puteţi găsi cele mai bune jocuri de Poker online. Cu stilurile diferite de Poker, nu vă veţi plictisi prea curând. De exemplu, încercaţi 3 Card Poker dacă sunteţi într-adevăr gata pentru o provocare! Puneţi-vă masca de poker şi începeţi să jucaţi!

Ai un chip de jucător de poker? Nu îţi trebuie atunci când joci aceste jocuri de poker în Flash. Fie că joci împotriva computerului sau a altcuiva de pe glob, credem că te vei distra jucându-l - fără să pierzi bani! Eşti un rechin la cărţi? Pentru a începe, ai putea încerca Govener Of Poker. Ai ceea ce e necesar pentru a deveni un Guvernator al Pokerului? Dacă ştii cum să joci cărţi, nu vei avea nicio problemă la acest joc. Că poţi să câştigi totul până la capăt sau nu, asta e cu totul altă problemă.
În Governor of Poker 2 trebuie să călătoreşti dintr-un oraş în altul în încercarea ta de a convinge primarul că pokerul este un joc de aptitudini şi nu de noroc! Poţi împrumuta bani din bancă, poţi cumpăra clădiri şi poţi face alte lucruri în oraş în timp ce joci cărţi. Avem unele din cele mai bune jocuri de poker în Flash pe care le poţi juca online. Poţi să le joci gratuit oricând ai puţin timp liber. Fie că eşti un novice la acest joc de cărţi sau as ce joacă de ani buni, credem că vei îndrăgi câteva din jocurile de cărţi având la bază pokerul.