Jucati » Jocuri Clasice » Pong
8.5 / 10 - 800

Pong

În jocul clasic Pong scopul vostru este de a păstra mingea în joc. Utilizaţi-vă paleta pentru a vă învinge inamicul şi a obţine victoria. Reflexele rapide sunt o necesitate de a bate adversarii mai puternici. Pregatiţi-vă să faceţi istorie şi jucaţi aceste jocuri Pong!

RongRong
77%
PingPing
74%
Pong este unul din cele mai vechi jocuri video, de aceea avem o întreagă categorie dedicată nimic altcuiva decât celor mai bune jocuri Pong în Flash pe care le poţi juca gratis online. Modul de joc e simplu - loveşti pucul cu crosa ce se mişcă în două direcţii. Jocul e simplu dar distractiv de jucat. Un joc minunat în Flash bazat pe Pong este Curveball. Practic, te joci cu crosa într-un mediu curbat 3D. Acest lucru adaugă cu adevărat o nouă întorsătură acestui joc clasic. Poţi obţine puncte extra dacă loveşti mingea cu crosa în locul potrivit.
Un alt joc Pong bun, de jucat online este Pongnop. Aici, două computere oponente au crose şi o minge. Sarcina ta este să opreşti mingile pe ambele margini ale mijlocului ecranului. Cu toate că e similar cu Pong, este adăugat un element nou în modul de joc a acestei provocări clasice. Pentru o versiune extremă a jocului Pong, verifică Pwong 2. Cu o grafică, muzică, efecte de sunet îmbunătăţite, acesta este Pong cu steroizi. Pentru fanii jocului original sau noilor jucători ce nu au auzit de jocul clasic, acesta este un joc minunat ce încă provoacă.