Jucati » Jocuri cu Puzzle » Potriveşte Forme
9.2 / 10 - 641

Potriveşte Forme

Croiţi-vă drum prin puzzle prin aceste jocuri interesante de potrivire a formelor. Trebuie să potriviţi forme cu alte forme identice pentru a câştiga jocul. Acest lucru poate suna extrem de simplu, dar poate fi mai greu decât aţi crede!

Pentru simple provocări intelectuale, cu siguranță că jocurile noastre Flash de potrivire a formelor vor fi pe locul întâi. Unele dintre jocuri sunt chiar ușoare, însă unele sunt un pic mai complexe și mai provocatoare. Puteți să jucați gratuit orice joc de potrivire a formelor ori de câte ori doriți să aveți parte de un pic de distracție. În Gravitime vă folosiți de puterea gravitațională pentru a scoate împreună bile. Cu ajutorul unui fascicul gravitațional va trebui să încercați să potriviți bilele de aceeași culoare pentru a le șterge. Nivelele de început ale acestui joc sunt chiar ușoare, însă pe măsură ce înaintați va deveni din ce în ce mai dificil. Nu foarte multe persoane vor fi în stare să treacă în timp util de toate nivelele.
În Tropical Swaps trebuie să potriviți forme de animale pentru a primi puncte și a câștiga jocul. Este destul de ușor, dar este extrem de distractiv și creează dependență. Dacă vă plac jocurile Flash de potrivire a formelor veți adora orice joc din această categorie. Va trebui să goliți ecranul de piese înainte de a vă expira timpul în Magic Links. Veți face acest lucru încercând să potriviți diferite forme. Regulile sunt un pic mai complexe, însă după câteva runde vă veți da seama cum se aplică acestea și veți fi în stare să obțineți scorul cel mai mare.