Jucati » Jocuri cu Puzzle » Potriveşte 3 » Potriveste Culorile
9.4 / 10 - 6746

Potriveste Culorile

Potriviţi culorile pentru a câştiga jocul. Sunteţi inteligenţi, rapizi şi puteţi să vă descurcaţi singuri, atunci aceste jocuri de puzzle sunt exact pentru voi. Gândiţi-vă calea prin acele mine din timpul goanei după aur cu jocul Gold Strike, de exemplu. Fiţi ageri şi bucuraţi-vă!

Jocurile Flash Potrivește Culorile sunt disponibile în toate formele, dimensiunile şi culorile. Am colecţionat o selecţie excelentă de jocuri de potrivire a culorilor pe care le puteţi juca gratuit online, atunci când aveţi puţin timp liber. De la joc complex la simplu, avem ceva pentru fiecare tip de jucător. Pentru fanii Bejeweled sau Bubble Shooters, aceste jocuri vor fi un mare succes, deoarece sunt atât de similare.
Pentru început, trebuie să încercaţi Gold Strike, care are muzică ludică şi un personaj pe care nu îl veţi uita prea curând. Dincolo de muzică, jocul este „rapid şi furios” şi vă va provoca cu siguranţă. Odată ce îl stăpâniţi, puteţi trece la Tiles Of The Unexpected sau 1001 Arabian Nights. Ambele sunt exemple excelente despre ceea ce este posibil cu acest tip de joc video. Indiferent de jocul Flash Potrivește Culorile pe care îl alegeţi, vă veţi distra încercând să potriviţi culorile şi să eliminaţi liniile pentru a trece la nivelul următor. Odată ce treceţi de primele niveluri, viteza şi dificultatea creşte destul de mult. Doar cele mai bune potriviri de culori vor putea să ajungă până la capăt şi să obţină cel mai mare scor.
RainRain
84%