Jucati » Jocuri de Indemanare » Prinde
8.3 / 10 - 40

Prinde

Prindeţi tot ceea ce vă apare în cale. Marcaţi puncte dacă nu scăpaţi nimic şi vedeţi dacă mâinile vă sunt suficient de ferme pentru a fi primii pe listă!

Vă pricepeţi să prindeţi obiecte la întâmplare? Când lucrurile încep să cadă din cer (partea de sus a ecranului), trebuie să aveţi o coordonare bună între mână şi ochi, pentru a putea să ţineţi ritmul. Chiar dacă puteţi completa nivelurile de început ale unora dintre aceste jocuri, este posibil să aveţi ceva dificultăţi la nivelurile mai provocatoare de mai târziu.
Cel mai bun lucru la aceste tipuri de jocuri este că sunt o provocare, dar nu sunt imposibil de învins. Cu puţină practică, veţi găsi cu siguranţă o strategie care vă permite să obţineţi un scor bun. Chiar dacă nu obţineţi multe puncte, prinderea obiectelor care cad poate fi o modalitate foarte bună de a elibera stresul. Una dintre cele mai populare jocuri Flash din această secţiune este Pel. În acesta, jonglaţi cu pixeli săltăreţi. Deşi ar putea părea uşor la început, odată ce începeţi jocul, veţi fi captivat rapid. Asiguraţi-vă că vă daţi seama din timp cum să folosiţi energia, astfel încât să puteţi obţine un scor mare în clasamente. Dacă vă plac jocurile Flash cu obiecte în cădere, încercaţi oricare dintre jocurile de pe această pagină.
PelPel
75%