Jucati » Jocuri de Indemanare » Prinde cealalta parte
8.7 / 10 - 2629

Prinde cealalta parte

Ne amintim cu toţii vechile jocuri Frogger. Trebuia să fiți atenţi să nu fiți loviţi de o maşină în timp ce încercați să traversați strada, ca o broască. Scopul acestor jocuri a fost schimbat, dar avem o mulţime de jocuri diferite, cu ore întregi de distracţie clasică!

Jucând jocurile gen Ajungi pe Partea Opusă poate fi foarte distractiv. Cu cât joci mai mult, cu atât mai uşor va deveni să ştii cum să treci dintr-o parte a ecranului în cealaltă. Dacă a traversa pe cealaltă parte sună a fi uşor, nu vei ştii niciodată ce vei avea în cale. Joaca în trafic nu este recomandabilă, dar în I Love Traffic poate fi foarte distractivă. Dacă poţi ajunge pe partea cealaltă în cel mai scurt timp, vei aduna puncte la acest joc. Ai putea obţine un scor ridicat dacă eşti bun şi antrenat.
Desigur, trebuie să menţionăm jocul clasic original Traversează pe Cealaltă Parte - Frogger. Aici eşti o broască verde ce trebuie să sară pe partea cealaltă a străzii. Sună simplu, dar desigur că devine mai greu pe măsură ce progresezi. Avem chiar şi jocuri cu tematică de Paşte Bunnies And Eggs. Într-unul eşti un iepuraş ce trebuie să treacă pe partea cealaltă a ecranului la timp. Copiiilor le va plăcea să joace acest joc de traversat în Flash, în special în jurul sărbătorilor.