Jucati » Jocuri cu Puzzle » Puzzle Quest
8.6 / 10 - 1698

Puzzle Quest

În această categorie oferim o mare varietate de jocuri de puzzle. Aceste jocuri vă provoacă într-adevăr să vă folosiţi mintea pentru a termina jocul de puzzle. Fiecare joc poate fi diferit, dar cu siguranţă sunt foarte greu de finalizat.

Jocurile noastre puzzle de călătorie în Flash te vor ţine în bună dispoziţie preţ de ore întregi. Nu-ţi va veni să-ţi crezi ochilor când vei vedea toate marile provocări ce le avem pentru tine. Ceea ce este cu adevărat minunat este că poţi juca aceste jocuri online gratis. Unul din cele mai bune jocuri puzzle în Flash din colecţia noastră este Glassez LD. Modul de joc este unul simplu, dar trebuie să concurezi contra cronometru pentru a putea finaliza nivelul înaintea oponentului tău. Prin antrenament, vei fii capabil să joci mai bine şi să aduni mai multe puncte.
Un alt joc puzzle de călătorie de jucat online este Mosaic 2. Poţi avea extra piese la acest joc, aşa încât asigură-te să le trimiţi la storcător pentru a putea finaliza restul puzzle-ului. Dacă primele sunt uşoare, nu-ţi face griji. Ele devin mai grele pe măsură ce avansezi. Anumite jocuri puzzle de la noi sunt chiar simple, precum Shape Inlay. Dacă a te juca este uşor, să obţii cel mai mare scor nu este aşa uşor. Putând juca online gratuit, poţi să petreci cât de mult timp doreşti antrenându-te până când devii mai bun.
RlaxRlax
80%