Jucati » Jocuri pentru Platforma » Puzzle si Alearga
8.1 / 10 - 19

Puzzle si Alearga

Dacă vă doriţi un joc de inteligenţă care să includă şi acţiune, sunteţi în locul potrivit! Varietatea acestor jocuri este vastă şi unde mai pui că toate sunt pline de provocări! Aşadar, ce mai aşteptaţi?

Jocurile noastre de puzzle şi alergat în Flash combină două moduri de joc minunate într-unul singur, pentru mai multă distracţie şi adrenalină. Dacă îţi place să te gândeşti cum să-ţi croieşti drum printre aceste jocuri, dar îţi place acţiunea şi aventura, vei îndrăgi aceste jocuri gratis online din această categorie. În Marea lui Glomp eşti un peşte într-o misiune. Ca peşte pirania poţi muşca alţi peşti dar asta nu e singura modalitate de a-ţi croi drum spre toate nivelele. În unele, va trebui să-ţi foloseşti creierul pentru a rezolva puzzle-ul pentru a continua până la final. Acest joc este provocator!
HeirHeir
82%
Pentru o provocare adevărată, vezi Fireboy and Watergirl. Două personaje din acest joc au nevoie de ajutor în a naviga prin puzzle pentru a putea alerga şi supravieţui la sfârşitul nivelului. Cu o mulţime de puzzle-uri care să te provoace, acest joc ar putea necesita ceva timp pentru a-l bate complet. Un alt joc minunat de puzzle şi alergat în Flash este Princess Barbie. Modul de joc este intens şi grafica este de asemenea destul de bună. Nu oricine poate termina acest joc, dar cu certitudine e distractiv să încerci. Dacă eşti gata să rezolvi puzzle-ul şi să alergi înspre victorie, eşti în locul potrivit.
E7E7
81%
OzeeOzee
80%