Jucati » Jocuri cu Puzzle » Quatro
8.5 / 10 - 1990

Quatro

Quatro este un joc de strategie unde jucaţi împotriva calculatorului pentru a obţine cel mai mare scor. Conectaţi punctele pentru a forma o boxă. Nivelurile vor deveni din ce în ce mai dificile. Bucuraţi-vă!

DotsDots
80%
Dacă nu ai mai jucat niciodată online jocurile Quatro în Flash, atunci vei avea parte de o trataţie. Acestea sunt jocuri simple de perspicacitate, dar cu greu devii expert la ele. Conceptul este simplu - uneşti punctele pentru a forma cutii. Trebuie să ai per ansamblu o strategie dacă vrei să câştigi. Ai ceea ce îţi trebuie? În Quatro obţii puncte prin formarea cutiilor trăgând linii de la un punct la altul. Chestia super la acest joc este că dacă obţii cele trei cutii de cadou poţi debloca un nivel secret şi poţi continua jocul. Jocul este super dependent aşa că fii atent!

Urmarea - Quatro 2 este tot aşa de distractivă şi îţi oferă chiar mai multe posibilităţi să-ţi pui creierul la treabă cu anumite puzzle-uri. Pentru o versiune generică a jocului, încearcă Dots, ce se joacă identic dar puţin diferit. Orice joc Quatro în Flash l-ai juca online, credem că vei îndrăgi felul în care îţi va provoca mintea în o manieră corectă. Jocurile puzzle ce sunt prea dificile sau necesită prea multă gândire nu sunt aşa de distractive. Aceste jocuri sunt mai bune decât alte jocuri de perspicacitate pe care le găseşti online.