Jucati » Jocuri de Aventura » Jocuri RPG
9 / 10 - 6583

Jocuri RPG

Plecaţi într-o aventură cu aceste jocuri Flash RPG! Puteţi fi un vrajitor şi să vă luptaţi cu trolii malefici şi creaturile Ork sau puteţi fi un războinic curajos care merge în căutarea şi salvarea frumoasei prinţese. Luptaţi în acest joc, fiind mai deștepți decât inamicii voştri. Folosiţi strategiile potrivite şi vă veţi bate toţi adversarii!

Colecţia noastră de jocuri RPG cu siguranţă te vor umple de aventură şi senzaţii tari. Nu se compară nimic cu pornirea de la un personaj de bază şi purtarea lui prin multe pericole pentru a putea aduna puncte, pentru a păşi în următorul nivel şi a obţine noi calităţi. Şi apoi e comoara pe care de asemenea poţi s-o găseşti. O arenă RPG care s-ar putea să-ţi placă este Swords And Sandals 2. În acest joc trebuie să finalizezi comptetiţii. Dacă câştigi duelurile şi luptele, poţi obţine armură şi arme noi pentru a te descurca mai bine pe măsură ce înaintezi în joc.
RazeRaze
88%
Poţi să joci şi personajul unui gladiator în Swords And Sandals Ultratus. Ai ceea ce e nevoie pentru a părăsi arena victorios? Dacă da, vei putea să obţii o armură şi arme mai bune ca să supravieţuieşti mai mult. Ajungerea la finalul jocului poate fi dificilă, dar profesioniştii în RPG vor putea să o ducă la capăt. Un alt joc într-adevăr grozav de interpretare a unui personaj în o arenă este Talesworth Arena. Modul de joc e simplu - luptă-te şi câştigă aşa vei putea obţine echipament şi bogăţii noi. Tastele de control la acest joc sunt uşor de ales. Dacă eşti fan al jocurilor RPG online, îl vei îndrăgi plus alte titluri ce la avem în această secţiune.
HoboHobo
84%