Jucati » Jocuri cu Avioane » Raiden X
8.6 / 10 - 539

Raiden X

În aceste jocuri zburaţi la un nivel rapid cu nenumăraţi inamici. Fie că sunteţi într-o navă spaţială sau un avion de luptă, aceşti inamici nu vă vor lăsa cu uşurinţă. Fiţi mai rapizi şi mai fatali decât adversarii voştri pentru a câştiga jocul!

Jocurile noastre spaţiale în Flash sunt printre cele mai bune. Dacă te uiţi la titlurile ce le-am adunat la un loc, vei ştii de ce aşa multă lume adoră să le viziteze. Avem jocurile video pe care doreşti să le joci online, incluzând aceste jocuri de aventuri în spaţiul cosmic. Un joc distractiv prin care culegi şi aduni cu acţiunea în spaţiu este Sky Warrior. Poţi juca acest joc doar cu mouse-ul. Arăţi unde şi naveta zboară. Poţi trage cu un simplu click al mouse-lui. Asta înseamnă că poţi să şezi comod şi să te concentrezi la joc şi nu la tastatură!
Un alt joc minunat spaţial este cel prin care tragi de jos în sus Strikers 1945 Flash. Va trebui să te acomodezi puţin cu tastele de control, dar odată ce ai făcut-o, fii atent. Acest joc este grozav în atât de multe feluri. Dacă poţi să-l parcurgi până la capăt, ai anumite abilităţi definite. Dacă îţi plac jocurile shooter de jos în sus cu acţiunea în spaţiu, asigură-te că joci Zenon Mega Blast. Cu o grafică super, acţiune lină şi rapidă şi provocări la fiecare nivel, vei ajunge să joci un timp acest joc. Când e vorba de jocuri spaţiale în Flash de jucat online, le avem pe toate.