Jucati » Jocuri de Simulare » Rollercoaster
8.5 / 10 - 25238

Rollercoaster

Concuraţi toată ziua pe propriul vostru rollercoaster. Puteţi face urcările cât de abrupte vă plac, virajele la fel de rapide şi fiţi siguri că oamenilor le este într-adevăr greaţă, incluzând şi unele loopinguri.

Jocurile noastre cu montagne russe te vor întreţine pe măsură ce încerci să construieşti parcul de distracţii perfect. Jocurile tip simulator din această categorie cu siguranţă îţi vor oferi ore de plăcere încercând să vii cu cele mai bune senzaţii tari. Pentru a începe, trebuie să încerci Rollercoaster Creator. Trebuie să construieşti un traseu montagne russe ce va colecta toate monezile de pe ecran. Sună uşor, dar pe măsură ce avansezi în joc, devine tot mai greu să menţii călătoriile sigure ca niciun călător să nu cadă!

Joci rolul unui controlor în Ghost Train Ride şi sarcina ta este să stai în echilibru şi să menţii cursa de montagne russe interesantă pentru toţi pasagerii. Acest joc ciudat cu siguranţă îţi va oferi câteva zâmbete încercând să-ţi ţii echilibrul în timp ce dirijezi turul. În RollerCoaster Rush şmecheria e să găseşti echilibrul perfect între siguranţă şi factorul de senzaţii tari. Pentru a face asta, foloseşte frâna pentru a controla viteza trenului pe măsură ce urcă şi coboară. Vrei ca toţi călătorii să se distreze şi să fie în siguranţă în acelaşi timp? Nu e aşa de uşor precum sună!