Jucati » Jocuri Sportive » Rugbi
8.8 / 10 - 3080

Rugbi

Cu Campionatul Mondial în spatele nostru, puteţi veni aici pentru rugbiul de care aveţi nevoie. Jucaţi ca echipa voastră favorită şi arătaţi lumii de ce de rugbiul este considerat cel mai mare sport în rândul fanilor săi. Rapid şi extrem de fizic, acest joc reuşeşte întotdeauna să emoţioneze!

Jocurile noastre de rugby în Flash te vor ţine întreţine ore întregi. Aruncă o privire în această categorie şi vei vedea că am colectat printre cele mai bune jocuri de sport de jucat online. Poţi să joci online gratuit oricare din ele oricând doreşti să te destinzi puţin. În The Big Hit eşti un şuteur forbalist ce-şi va testa calităţile. Dacă eşti îndeajuns de bun, ai putea ajunga la finalul jocului. Există o mulţime de jocuri de acţiune minunate grupate în acest joc video. Acest joc este jucat cu mouse-ul, făcând uşoară controlarea personajului.
Pentru ceva puţin diferit, încearcă A Game Of 3 Halves care te pune în mijlocul unei finale de cupe la fotbal. Ai ceea ce e necesar pentru a face echipa campioană? Fii atent acest joc creează dependenţă şi ai putea fi prins în toate sporturile de acţiune care sunt oferite. Trebuie să controlezi o echipă de nouă jucători în Crunchball 3000 care e un joc grozav de rugby în Flash pe care-l poţi juca gratuit online. Acesta e un joc ce necesită mai multă implicare, aşa că asigură-te că ai puţin mai mult timp să înveţi tastele de control.