Jucati » Carti de Joc » Ruleta
8.6 / 10 - 2553

Ruleta

Ruleta este un joc de cazino numit după un cuvânt francez pentru roată mică. În joc, jucătorii aleg să parieze pe un singur număr sau o serie de numere, în culori roşu sau negru sau dacă numărul este par sau impar. Exersaţi-vă jocul aici, înainte de a merge şi a vă cheltui toţi banii într-un cazinou!

Jocurile noastre online de ruletă în Flash îţi vor da senzaţiile tari ale unui cazinou fără a te îndepărta de la calculator. Avem o mulţime de variaţiuni diferite minunate ale acestui joc clasic. Cel mai bun lucru este că poţi juca jocurile noastre video de ruletă online gratuit. Unele au doar grafică simplă, dar altele te vor uimi. În Grand Roulette trebuie să faci pariurile înainte ca roata să se învârtă. Odată ce roata se învârte, nu se mai poate paria. Speră doar să câştigi nişte bani virtuali ca să continui să joci. Dacă pariezi corect, ai putea veni în frunte când ai terminat de jucat.

Pentru un alt joc minunat de ruletă în Flash pe care-l poţi juca online, vezi Casino Roulette. Acesta are o grafică grozavă şi devii foarte dependent de el odată ce ai început să-l joci. Atunci când roata ruletei începe să se învârtă, nu ştii niciodată unde se va opri. Dacă doreşti ceva puţin diferit, trebuie să încerci Monopoly Roulette, ce e o combinaţie de joc pe tablă şi roata ruletei. Acum poţi avea toate senzaţiile parierii şi de asemenea distrându-te cu un minunat joc pe table. Poţi sparge banca şi să iei cu tine banii virtuali?