Jucati » Jocuri de Indemanare » Jocuri de Reacţie » Sa nu te prinda
8.6 / 10 - 854

Sa nu te prinda

Dacă sunteţi tipul viclean, veţi iubi aceste jocuri. Pentru a marca puncte trebuie să fiţi foarte atenţi să nu fiţi prinşi de inamic. Acesta poate fi un profesor sau un angajat al Băncii. Fiţi vicleni în aceste jocuri, fără a fi văzuţi!

Jocurile noastre Flash Nu Te Lăsa Prins sunt o modalitate foarte bună de a vă petrece timpul. Unele sunt chiar palpitante - toate în mod gratuit atunci când jucaţi online. De la asasini la studenţi care se strecoară de la ore şi muncitori care încearcă să iasă din birou, vă veţi bucura de un număr mare de aventuri diferite, în timp ce încercaţi să nu fiţi prins.
A trece neobservat este o abilitate bună în jocurile noastre Flash Nu Te Lăsa Prins, dar trebuie să vă gândiţi, atât la strategie, precum şi la tactică. Doar prin stăpânirea celor două veţi fi în măsură să scăpaţi de toţi duşmanii - chiar dacă aceştia sunt doar şeful sau profesorul dvs. Cu puţin antrenament, veţi avea posibilitatea să treceţi de cele mai dificile nivelurile finale. Dacă vă întrebaţi de unde să începeţi, aţi putea alege Ultimate Assassin 2, care este un loc minunat pentru a începe în această categorie. Ambele Exam Troubles şi Jail Break sunt moduri excelente de a petrece timpul liber în timp ce încercaţi să scăpaţi de pericolele virtuale furişându-vă. A nu fi prins nu a fost niciodată atât de distractiv! Încercaţi unul dintre jocurile din această categorie astăzi şi vedeţi dacă aveţi aptitudinile pentru a învinge jocul, nefiind descoperit.