Jucati » Jocuri pentru Platforma » Sari si Trage
8.4 / 10 - 7924

Sari si Trage

Săriţi la niveluri atractive în timp ce trageţi în tot ceea ce mişcă. În aceste jocuri puteţi fi orice. Jucaţi ca un viking în Viking 2 sau ca o raţă drăguţă în Super Chick Sisters!

Dacă vă plac jocurile Flash Sari şi Trage, aţi ajuns în locul potrivit! Am găsit cele mai bune jocuri sari şi trage online, pe care le puteţi juca online gratuit. Atenţie, s-ar putea să petreceţi destul de mult timp cu unele dintre aceste jocuri, pentru că sunt atât de captivante. S-ar putea să le jucaţi de multe ori, până când vă puteţi trece numele în lista cu scoruri maxime.
WinkWink
81%
În Black Beaks 2, sunteţi o pasăre Toucan care colectează fructe. Acesta este un joc Flash Sari şi Trage, care aduce un omagiu tuturor jocurilor dvs. favorite de platformă. A obţine cel mai bun scor posibil este un pic mai greu, dar după ce vă obişnuiţi cu controlul ar trebui să fie în regulă. Dacă nu doriţi să fiţi o pasăre cu ciocul mare, ar trebui să încercaţi Papa Louie sau Deep Freeze. Toate jocurile Flash din categoria noastră Sari şi Trage sunt gratuite pentru a fi jucate online. Puteţi petrece cât timp doriţi încercând să deblocaţi toate secretele ascunse în jocuri. Cu joc excelent şi o poveste decentă la unele dintre ele, credem că veţi sări şi trage pe drumul spre victorie.