Jucati » Jocuri de Indemanare » Jocuri de Reacţie » Sarituri in Timp
9 / 10 - 1497

Sarituri in Timp

Toate aceste jocuri sunt despre sincronizare. Trebuie să săriţi la timp pentru a vă asigura că ajungeţi la celălalt capăt al nivelului. Dacă nu reuşiţi să faceţi acest lucru, veţi plăti cu viaţa!

RunRun
89%
ZylZyl
84%
Sincronizarea este totul. Jocurile noastre Flash Sarituri în Timp vă vor ajuta să vă testaţi reflexele. Indiferent de nivelul de aptitudini, suntem siguri că avem un joc de care vă veţi bucura. Atenţie, puteţi petrece ore în şir jucând aceste jocuri. Acestea sunt foarte captivante, mai ales atunci ajungeţi la nivelurile mai dificile. Sunteţi în stare să obţineţi un punctaj maxim? Dacă puteţi să Săriţi la momentul potrivit, aţi putea intra pe lista cu scoruri maxime.
Avem cele mai bune jocuri Sărituri în Timp online, dar credem că ar trebui să încercaţi mai întâi Run. Acesta este un joc de curse 3D cu un element surpriză - trebuie să vă sincronizaţi salturile perfect, astfel încât să supravieţuiţi până la sfârşitul cursului. Nivelurile devin tot mai dificile, ultimele fiind foarte greu de trecut. Vă veţi distra de minune încercând să ajungeţi până la sfârşitul jocului. Alte două titluri pe care le recomandăm sunt Carrot Hunt şi Pucca Pursuit. Ambele sunt două exemple excelente de jocuri Sărituri în Timp. De la grafică la modul de joc efectiv, ambele ceva diferit de oferi jucătorilor de aventură. A sări exact la momentul potrivit este o abilitate utilă. În cazul în care coordonarea mână-ochi este destul de bună, aţi putea să ajungeţi la sfârşitul unora dintre aceste titluri. Chiar dacă nu reuşiţi, vă veţi distra foarte bine.
AIB!AIB!
73%