Jucati » Jocuri pentru Fete » Jocuri de Transformare » Schimbare ţinute Animale
8.3 / 10 - 3543

Schimbare ţinute Animale

Aţi încercat vreodată să vă îmbrăcaţi căţeluşul sau pisicuţa în viaţa reală? Este un lucru destul de dificil, corect? Graţie acestor jocuri, totul devine mult mai uşor. Jocurile sunt concepute pentru copiii mai mici şi sunt, în acelaşi timp, o modalitate excelentă de divertisment pentru aceştia un timp îndelungat.

Avem câteva dintre cele mai bune jocuri Flash de schimbat ținute pentru copii. Puteți să le jucați online și gratuit ori de câte ori doriți. Aceste jocuri sunt simple și gândite pentru copii mici, însă reprezintă o modalitate foarte bună de a-i distra, de a-i ține ocupați și de a-i feri de probleme. În Puppy Dress Up vă veți juca de-a schimbatului de ținute cu un cățel tare simpatic! Cât de distractiv este? Acest joc este ușor de jucat, însă de îndată ce îl veți stăpâni va continua să vă distreze. Dacă iubiți cățeii, vă veți distra jucându-vă gratuit acest joc Flash online.
Când vă jucați Pet Creator, veți putea să vă creați propriul animal de companie. Pornind de la alegerea ochilor și până la urechi, veți putea să aveți un animal pe care doar voi îl veți putea iubi! Acest joc de schimbat ținute cu animale este un pic stupid, însă acesta este farmecul jocului. Dacă vă plac pisicile, va trebui să încercați Kitten Maker. În acest joc cu animale, veți avea șansa să vă creeați pisicuța de la început. Acesta reprezintă o modalitate extraordinară de a vă petrece timpul, mai ales dacă sunteți un iubitor de animale. Ce fel de pisicuță puteți crea?