Jucati » Jocuri pentru Fete » Jocuri de Transformare » Schimbare de ţinute de Vară
8.6 / 10 - 1288

Schimbare de ţinute de Vară

Dacă vă place vara şi moda, jocurile noastre de schimbat ţinute de vară sunt perfecte pentru dvs. Puteţi proba toate rochiile şi cămăşile frumoase de vară pentru a intra în starea de distracţie estivală. Fie că doriţi să vă petreceţi ziua la plajă sau în parc, graţie jocurilor noastre de schimbat ţinute de vară veţi avea tot ce doriţi. Aşadar, găsiţi-vă o ţinută corespunzătoare pentru o zi caldă cu jocurile noastre de schimbat ţinute de vară!

Cele mai bune jocuri de schimbat ținute pe timpul verii ale noastre pot fi jucate online gratuit și veți avea parte de distracție încercând să îmbrăcați diferite personaje cu nenumărate tipuri de ținute. Aceste jocuri sunt ușor de jucat, însă multe persoane îl vor juca cu orele pentru că se vor distra la maxim. În această secțiune avem un joc pentru oricine este îndrăgostit de modă. Veți vedea de ce vara este așa de fierbinte când vă jucați Cute Summer Girl. Pentru fanii jocurilor de schimbat ținute, cu siguranță că veți îndrăgi acest joc. Jocul este centrat pe ținutele care sunt potrivite pentru vară. Pornind de la rochii, încălțăminte, funde în păr, trebuie să le combinați și să le potriviți până când găsiți ținuta perfectă de vară.
Un alt joc extraordinar de schimbat ținute de vară este Cute Beach Doll. În acesta, trebuie să vă pregătiți personajul pentru o zi la plajă. Aveți multiple haine și diverse încălțăminte pe care le puteți încerca până când le găsiți pe cele mai potrivite pentru personajul ales. În Happy Birthday Cake, aveți posibilitatea să îi îmbrăcați pe Barbie și prietenii acesteia. Acesta este un joc Flash extraordinar de schimbat ținute pe timp de vară pe care îl puteți juca online gratuit. Credem că este unul dintre cele mai bune titluri ale acestei secțiuni și diferite tipuri de fete vor fi atrase de acesta.