Jucati » Jocuri de Indemanare » Jocuri de Reacţie » Scrie rapid
8.3 / 10 - 769

Scrie rapid

Cât de repede puteţi scrie? În aceste jocuri vă veţi testa cu tastatura calculatorului. Jonglaţi cu chestii în Marele Magician Indian sau plecaţi după aur cu Tastează Pentru Aur!

Trebuie să învăţaţi să tastaţi sau doriţi să vă creşteţi viteza de dactilografiere? Cu jocurile noastre Flash Scrie Rapid, aveţi posibilitatea să vă îmbunătăţiţi abilităţile şi să învăţaţi să tastaţi mai repede. Cât cuvinte pe minut puteţi tastaţi acum? Aceste jocuri vă vor ajuta să vă faceţi o idee mai bună despre stadiul în care vă aflaţi. Când ştiţi acest lucru, poate fi distractiv să vedeţi modul în care abilităţile dvs. se îmbunătăţesc cu timpul.
Cea mai bună veste este că jocurile online de scriere rapidă pot fi jucate gratuit. Vă puteţi îmbunătăţi abilităţile de scriere fără să cheltuiţi bani pe software. Odată ce începeţi să le jucaţi, veţi fi uimit cât de mult se vor îmbunătăţi cu timpul abilităţile dvs. Cu cât exersaţi mai mult, cu atât mai uşoare vor deveni aceste jocuri, odată cu creşterea abilităţilor dvs. Ca să nu mai vorbim de îmbunătăţirea aptitudinilor în viaţa reală! Unele dintre cele mai populare jocuri Scrie Rapid pe care le avem în acest moment sunt The Great Indian Magician şi Ninja Hunter. Dacă nu vă plac, puteţi încerca Fast Typing. Oricare alegeţi să le jucaţi în primul rând, amintiţi-vă că puteţi reveni mereu la această pagină şi alege altul, până când găsiţi unul care vă place cel mai mult. Pocniţi din degete şi pregătiţi-vă să tastaţi.