Jucati » Jocuri pentru Copii » Shrek
7.9 / 10 - 3310

Shrek

Veniţi aici să jucaţi jocuri cu acest prietenos gigant verde! Toate aceste jocuri sunt originale si diferite, dar toate au la bază personajul Shrek! Avem amintiri cu Shrek, cărţi de colorat cu Shrek, puzzle cu Shrek şi multe altele!

Avem cele mai bune jocuri cu Shrek pe care le poţi juca gratuit online. În această categorie avem ceva pentru toate tipurile de jucători. Fie că îţi plac jocurile puzzle sau cele cu puţin mai multă acţiune şi aventură, suntem siguri ca avem ceva având la bază filmele de desene animate. A fost măgăruşul care a răspuns înapoi? Pentru ceva simplu şi cărora copiilor le va plăcea să joace, încearcă Shrek Create Color care e o carte de colorat şi care va permite copiiilor să creeze opere de artă fără nicio complicaţie. De la personajul principal la măgăruş şi prinţesă există o pagină de colorat pentru fiecare.

Un alt joc minunat în Flash cu Shrek de jucat online este Shrek Belch. Acest joc cu umor dezgustător se centrează în jurul râgâielilor. Poţi să-l faci pe Shrek să râgâie obţinând cele mai multe puncte? Nu oricine va plăcea acest joc, dar câţiva vor zâmbi când îl vor juca. Dacă doreşti un joc de acţiune sportiv, încearcă Shrek Shreds. În acest joc, trebuie sa îndeplineşti trucuri cu skateboard-ul. Având ca temă melodia principală din filmul Shrek, acest joc este garantat a te distra preţ de ore întregi. Cel mai bun lucru e că-l poţi juca pe acesta sau orice alt joc cu Shrek gratuit.